Subscrigui's gratuïtament al butlletí >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Correu:
Nom:
Cognoms:
PAIS
 

Inici
Descripció del poble
Comunicacions/transport
Turisme
Serveis
Festes i Activitats
Rutes i Excursions
Típic de Borredà
Butlletins
Enllaços
Àlbum Fotogràfic

CROMA 5 -- Diseño de webs
Borredà Turisme
Butlletí de Borredà
butlleti.net
Canpistola
Slud i Nutrició
Ajuntament de Borredà
teliad - el mercado para los enlaces de texto

Productes típics de Borredà:

Borradanesos

Són uns pastissos artesans que es fan a la Fleca Freixa de Borredà. En aquest establiment, de més de 75 anys pertanyen a la mateixa família, en Romuald Freixa els fa amb la fórmula d’aquests pastissos, i que comercialitza des de l’inici.
Es fan en motlles de diversos pesos de 50-100 gr.; 150-200 gr.; 250-300 gr.; 350-400 gr.; i es venen per pes.FLECA FREIXA
C/ Berga, 3 BORREDÀ
www.flecafreixa.com
Tele. 938 239 145

Ceba de Borredà

Es una ceba tendra que es fa a Borredà. Molt dolça i preuada per el seu bon gust. Es fa a finals de primavera i principis d’estiu.
Es pot trobar ais establiments de queviures de Borredà i a peu de les plantacions. Va tenir molta anomenada com a “calamars a la romana dels pobres”. Es preparava amb farina i ou, i es fregia a la paella, havent preparat les anelles de ceba. Cal provar aquesta formula.

Formatges Bauma

A Borredà es fan bons formatges de cabra. L’elaboració és lenta. La llet ja tractada, es distribueix als meus motlles, i cal deixar, aquests incipients formatges, madurar, per a ser ofert al públic. Feina laboriosa i curosa, que cal fer amb persistència i dedicació.

Embotits

Els embotits. Manoi quin goig per el paladar poder menjar embotits de Borredà. Embotits fets artesanalment, com abans, com els de pagès. La llonganissa, els fuets, els xoriços, assecats per l’aire del Pirineu, que agafa el regust del nostre Catllaràs.
Inici | Notes Legals | Termes d'ús | Mapa Web
Web dissenyada per croma5 -- Miquel Esteve