Termes i condicions d’ús

Aquest document defineix i estableix els termes i les condicions per a l’ús de la pàgina. Llegeixi-ho acuradament. Si vostè no està d’acord amb la nostra filosofia, li sol·licitem que no utilitzi el lloc, ni els serveis que aquí es troben.

BorredàTurisme.com pot revisar, actualitzar, ampliar, millorar o modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. Per tant, li suggerim que visiti la pàgina amb freqüència i que revisi aquests termes i condicions perquè sàpiga quins són les seves obligacions amb nosaltres. Utilitzem el terme “usuari” per referir-nos a tots els individus i/o entitats que ingressen al nostre lloc d’Internet per algun motiu.

Ús de material

Els textos, gràfics, imatges, ícones, botons, programari i un altre material, que trobi a la pàgina, està protegit per les lleis de drets d’autor, marques comercials i altres lleis, a nivell internacional. Tot el material és de propietat, del seu propietari, dels seus proveïdors de contingut, o dels seus clients. L’ús no autoritzat del material pot violar els drets d’autor, les lleis que protegeixen les marques registrades i altres lleis.

Com utilitzar el lloc en forma correcta?
Regles generals: Els usuaris no han d’utilitzar el lloc per transmetre, distribuir, guardar o destruir material:

(a) en la violació de qualsevol llei o regulació aplicable,

(b) en una forma que pugui infringir els drets d’autor, les marques registrades, o qualsevol altra propietat intel·lectual, violar la privadesa o un altre dret personal, i

(c) que sigui difamatori, obscè, abusiu o lesionador.

Renúncia a les conseqüències dels danys causats

Sota cap circumstància, la companyia, els seus proveïdors, o qualsevol persona esmentada en aquest lloc d’Internet, serà responsable de cap dany, sense importar que es produeixin com a resultat de l’ús, o de la incapacitat d’ús del lloc i del material, ja sigui per concepte de garantia, contracte, error, o qualsevol altra teoria legal, així la companyia estigui avisada o no, de la possibilitat d’aquest dany.

Enllaços a altres llocs

La pàgina conté enllaços (links) a llocs web d’altres persones. Aquests enllaços són proporcionats com un benefici addicional per a vostè, no obstant això, nosaltres no assumim cap responsabilitat per la qualitat ni el contingut dels mateixos. La companyia no es fa responsable pel contingut de l’enllaç a llocs d’altres persones o empreses i no exerceix cap representació del contingut o exactitud dels materials en aquestes pàgines. Si vostè accedeix a aquests enllaços, ho fa sota el seu propi risc.